5   Rezultate gasite in urma cautarii  “tatuaje”
Despre traditiile chinezesti, proverbe, tatuaje, semne sau simboluri chinezesti. Invata de aici literele chinezesti si istoria simbolurilor chinezesti.
Categorie : Acasa > EDUCATIE
Saloane Romania - saloane de infrumusetare, saloane coafura, saloane cosmetica, saloane masaj, saloane de epilare definitiva, saloane tatuaje.
Categorie : Acasa > MEDICINA/SANATATE
Acest site isi propune sa va ajute in alegerea pe care urmeaza sa o faceti,sa fiti 100% convinsi de modelele de tatuaje sau piercing pe care urmeaza sa le folositi,de locatia aleasa,de avantajele si dezavantajele de a fi detinatorul unuia sau mai multor.
Categorie : Acasa > DIVERSE
Dr. Zarescu Dan realizeaza machiaj semipermanent sprancene, pleoape, contur buze, tatuaje. Machiajul semipermanent si tatuajele se executa cu aparatura de ultima generatie si consumabile sterile de unica folosinta. Puteti alege forma make-up din baza noas
Categorie : Acasa > DIVERSE
Portalul iubitorilor de tatuaje. Aici puteti afla informatii utile despre cele mai raspandite modele de tatuaje, cat si articole care va dezvaluie semnificatia tatuajelor in diferite civilizatii si culturi.
Categorie : Acasa > PORTALURI