41   Rezultate gasite in urma cautarii  “avocati”
Un grup de specialisti, evaluatori, avocati, experti contabili, psihologi, publicitari. Reprezentantii directi ai francizatilor romani uniti sub numele de Francize Romanesti
Categorie : Acasa > AFACERI
Florescu si Asociatii - Societate civila de avocati, partenerul dumneavoastra pentru respectarea legii.
Categorie : Acasa > AFACERI
Avocatii nostri sunt lideri in fuziuni si achizitii, specializati in ample si complexe tranzactii nationale si transfrontaliere. Avem o expertiza deosebita in infiintarea si achizitia companiilor, in consultanta juridica privind formalitatile administrati
Categorie : Acasa > AFACERI
Societate de avocati specializata in contencios european al drepturilor omului - CEDO, restituirea proprietatilor abuziv confiscate, drept comercial, contracte, cercetare-dezvoltare, achizitii publice, drept fiscal, dreptul IT.
Categorie : Acasa > DIVERSE
Mararu & Mararu este o societate civila de avocati cu o renumita practica juridica nationala si internationala in drept civil, drept international public si privat, dreptul afacerilor si comertului, drept penal si dreptul proprietatii intelectuale.
Categorie : Acasa > AFACERI
Servicii de Emigrare Canada din partea celei mai recunoscute firme din domeniu. Noi suntem autorizati si lucram cu o firma de avocati din Canada pentru a facilita procesul de emigrare in canada.
Categorie : Acasa > TURISM
Portal legislatie si contabilitate, avocati si contabili - Cauti un avocat, cabinet de avocatura, cauti un contabil, expert contabil sau firma de contabilitate?
Categorie : Acasa > AFACERI
Site-ul prezinta serviciile societatii de avocati: consultanta juridica si reprezentare in drept civil, comercial si al societatilor comerciale, contencios administrativ si fiscal, dreptul familiei si drept penal, litigii si arbitraj.
Categorie : Acasa > AFACERI
Avocati specializati in drept civil, comercial si al societatilor comerciale, dreptul muncii, contencios administrativ si fiscal, dreptul familiei si drept penal, litigii si arbitraj
Categorie : Acasa > AFACERI
Societate de avocati in Bucuresti activeaza in domeniile: drept comercial si societar, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, executari silite, proprietate intelectuala, CEDO.
Categorie : Acasa > AFACERI
(1) 2 3 4 5 »