9   Rezultate gasite in urma cautarii  “dezinsectie”
DDD-Nord Suceava ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie folosind echipamente profesionale si substante de cea mai buna calitate, avizate de Ministerul Sanatatii.
Categorie : Acasa > AFACERI
E-shop de produse destinate dezinsectiei, deratizarii si dezinfectiei. Produse si solutii profesionale anti soareci, anticartita, anti sobolani, anti caini, anti pisici, antifurnici, anticapuse, antiplosnite, anti rozatoare, anti porumbei.
Categorie : Acasa > ELECTRONICE
Vectra ofera servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie in spatii interioare si exterioare, hale de productie, birouri, locuinte, spitale, restaurante, hoteluri
Categorie : Acasa > AFACERI
kasta construct team ofera servicii de curatenie civila si industiala,curatenie a fatadelor,curatenie de intretinere,dezinsectie si deratizare,alpinisti utilitari,catenie dupa constructor si dupa petreceri.oferim seriozitate si promtitudine!
Categorie : Acasa > DIVERSE
SIDONNA IMPEX este o firma cu experienta de peste 10 ani in domeniul prestari servicii deratizare si dezinsectie (servicii de combatere rozatoare si insecte), pentru firme si persoane fizice.
Categorie : Acasa > DIVERSE
Firma Bug Buster Ro presteaza servicii de deratizare,dezinsectie si dezinfectie pe tot teritoriul Romaniei. Firma noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (abonamente ddd conform legislatiei in viigoare).
Categorie : Acasa > DIVERSE
Dezinsectie Bucuresti. Dezinsectia pentru persoane fizice cat si pentru firme. Servicii dezinsectie de calitate
Categorie : Acasa > DIVERSE
SC SOLUTION ATAC SRL ofera solutii profesionale in sectorul de igiena si sanatate publica, pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Preturile sunt accesibile, discutabile pe baza de contract, in functie de gradul de infestare si marimea suprafetelor
Categorie : Acasa > DIVERSE
Firma noastra ofera servicii de curatenie si dezinsectie pentru apartamente,birouri,case,vile,locuinte,hale,depozite,showroom-uri,gradina si piscina,garaje,spalare covoare si mochete,alpinisti utilitari,menaj,spalat si calcat,etc,Bucuresti(cleaning servi
Categorie : Acasa > AFACERI